Hamnpiren Glassrestaurang & Bistro i Motala

Just nu återhämtar vi oss från den fantastiska sommaren 2018 och ser fram emot en ny säsong och massor av härliga gäster när vi öppnar köket och glassrestaurangen i maj 2019

Säsongsavslutning med bartömning och glassutförsäljning!

LÖRDAG 25/8: 15.00 - tills det är slut, tömmer vi baren på dryck. Vi bjuder på tilltugg som ribs, kycklingvingar, pulled pork och nachos.
SÖNDAG 26/8: Start 12.00 - Utförsäljning av glass i glasskiosken.

Under bartömning och glassutförsäljningen ger vi rabatter upp till 50%.
Vi reserverar oss för slutförsäljning av sortimentet under dessa dagar.  Hjälp oss tömma kylar och frysar, varmt välkomna!

Glassrestaurang 

Vi serverar fantastiska glasskreationer, stora som små. Närmare 50 olika kombinationer hittar du i vår glassmeny. Följ oss gärna på facebook för mer information.

Bistro & Pub 

Vi serverar rustik mat i vår Bistro & pub och du kan beställa öl, vin eller drinkar. Varje dag kl 11.00 - 14.00 erbjuder vi enklare lunch och vi öppnar vårt utekök med grillrätter kl 16.00.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

Tack för i år alla kära gäster. Håll utkik på facebook för tider gällande bartömning och glassutförsäljning.

Så här säger några av våra kära gäster:

“Gårdscafé känsla mitt i stan”

Jättetrevligt ställe med väldigt god glass och fina upplägg. En enkel meny, lättare rätter, bra råvaror, inte den gamla vanliga isbergssalladen i varenda sallad och gott - perfekt! Härligt att få sitta i en trädgård i skuggan av ett gammalt träd med sjöutsikt mitt i centrum. Underbar personal. Det fick bli 5 besök den här sommaren!

“Toppenställe!”

Har besökt Hamnpiren ett flertal tillfällen, både för att äta mat och ta en glass. Mysigt läge i hamnen, supergod mat och glass och jättetrevlig personal! Rekommenderas verkligen!

“Ett ställe det är värt att besöka”

Var här och åt lunch med en väninna och blev positivt överraskad vilket lyft stället hade fått. Om man vill sitta ute fanns det många valmöjligheter om man ville se hamnen eller sitta mer för sig själv, mycket trevligt. Trevlig inredning inne på restaurangen. En varierad meny att välja på. Vi åt pasta med kyckling som var super god. Ett ställe vi kommer att komma tillbaka till. Trevlig personal.

“Mysigt ställe!”

Riktigt mysigt ställe med trevlig personal. Åt en varm smörgås som var god. Hade gärna ätit någon deras glasskreationer men det får bli en annan gång. Mycket sittplatser utomhus!

Fantastiskt läge

Du hittar oss på piren mitt mellan Göta Kanal och Motala ström.

Restaurangen är inrymd i de gamla slussvaktarbostäderna, omringad av en stor uteservering. Du sitter granne med de gamla kanalbåtarna och kan skåla med den glada sjökaptenen.

Glasskiosk & lekpark

Barnen är oss väldigt kära och hos oss kan de frossa i glass och leka.

Vi erbjuder både enklare kulglass och mjukglass i vår glasskiosk till stora glasskreationer i vår glassrestaurang. Efter allt sött kommer ofta spring i benen, då är det skönt med en lekpark nära.

Mysig, lugn miljö

Gröna träd, gräsmatta, gårdsgrus, trädäck, blommor och stilla musik.

Hamnpiren hittar du några minuters promenad från parkering, trafikbuller och tråkiga trottoarer. Hos oss kan du lyssna till vindar och vatten, en oas för avkoppling, lugn och ro. 

Väderskyddat

Glasplank, parasoll och terass- värmare, klarar nästan alla väder.

Vi uppgraderar hela tiden parasoll och vindskydd för att erbjuda sittplatser utomhus i alla väder. Ibland blir dock vindarna för starka och då finns det varma och mysiga platser inomhus.

Vi har 20 mysiga sittplatser inomhus & mer än 150 sköna sittplatser utomhus

Kort om Hamnpiren

Hamnpiren ligger vackert beläget i Motala hamn mellan Motala ström och Göta kanal. Vår glassrestaurang, bistro och pub hittar du inrymt i de gamla slussvaktarbostäderna. Vid ett besök hos oss vill vi att du ska uppleva en pittoresk, familjär och lugn miljö med inspiration från sjölivet. 

Kontakta oss

Adress: Hamnpiren 4
591 37 Motala

E-post: info@hamnpiren.nu

© Hamnpiren 2017   |    Om Hamnpiren    |    Kontakta oss   |    Cookies    |    Sitemap