Glassrestaurang och glasskiosk i Motala

Maskintrollet, skeppsmusen, varvet och sjökapten är namn på några av våra härliga, kreativa och mycket goda glasskreationer.

Vi har mycket kulglass, mjukglass, topping och strössel men hos oss hittar du mer än så. Vår glassarkitekt Mathilda har skapat fantastiska och populära  glasskreationer som passar både stora som små glassälskare.

”SIA-glass”Sveriges bästa glass!

Hamnpiren har valt att arbeta med Sveriges bästa glasstillverkare. Vi har testat massor av glass från både kända som okända leverantörer. Ser man till ingredienser, smak och tillförlitlighet så lovar vi, SIA-glass är bäst!

Vi har glass för alla!

Vi är väldigt måna om att alla ska kunna hitta en glass att äta, om du är allergisk, inga problem. Vi har laktosfri- äggfri- sockerfri och nötfri glass för att nämna lite om allergener. När det gäller smaker så har vi runt 50 olika smaker i våra frysboxar.

Vi erbjuder både enklare kulglass och mjukglass i vår glasskiosk till stora glasskreationer i vår glassrestaurang. Efter allt sött kommer ofta spring i benen, då är det skönt med en lekpark nära. För de vuxna finns fantastisk avkopplande miljö där man kan koppla av med en kaffedrink.

Vi har 20 mysiga sittplatser inomhus & mer än 150 sköna sittplatser utomhus

Kort om Hamnpiren

Hamnpiren ligger vackert beläget i Motala hamn mellan Motala ström och Göta kanal. Vår glassrestaurang, bistro och pub hittar du inrymt i de gamla slussvaktarbostäderna. Vid ett besök hos oss vill vi att du ska uppleva en pittoresk, familjär och lugn miljö med inspiration från sjölivet. 

Kontakta oss

Adress: Hamnpiren 4
591 37 Motala

E-post: info@hamnpiren.nu
Telefon: 
076-134 24 24

© Hamnpiren 2017   |    Om Hamnpiren    |    Kontakta oss   |    Cookies    |    Sitemap